Varjostusverkko irtometreinä, 4 m leveä

3,90
Hinta sisältää alv:n


Käytettävissä olevat toimitustavat: 15 € Paketti toimitus kaikkialle Suomeen, 35 € Toimitukset Pk-Seudulle, 0 € Nouto Nikinmäen Myymälästä, 25 € Iso paketti toimitus kaikkialle Suomeen, 0 € Yhdistä edelliseen tilaukseen, Alk.110 € Rudus/Lakan betonituotteet yhdistetty kuljetus, 35 € Vantaa (Rekola, Päiväkumpu, Mikkola, Korso, Nikinmäki), 45 € Helsinki, Vantaa, Kerava, Sipoo, Tuusula, Järvenpää, Kellokoski, 65 € Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Mäntsälä, Pornainen, Porvoo

Ilmava varjostusverkkomme on valmistettu muovikudoksesta, ja sen varjostusaste on 50%.

Maan ollessa vielä jäässä helmi-maaliskuussa, neste ei pääse kulkemaan nuorissa ikivihreissä kasveissa, ja kevätauringon käynnistäessä veden haihtumisen, kasvi kuivuu ja mahdollisesti jopa kuolee. Varjostusverkolla suojataan kasvi liialliselta auringonvalolta.

Taimille suositellaan asentamaan verkko kaksinkerroin, mutta jo muutaman vuoden ikäiset kasvit pärjäävät yhden kerroksen tuomalla suojalla. Suojaus on tehtävä useiden vuosien ajan, kunnes juuristo on kasvanut riittävän syvälle maahan, ja kasvi pystyy korvaamaan lämpimien kelien tuomaa vesivajetta juurillaan. Varjostusverkko voidaan asentaa jo syksyllä ennen lumen tuloa.

Varjostusverkolla päällystetty kasvi vähentää myös tuulen voimakkuutta istutusalueella.

Ohje: Havuaidan ja kasvien, kuten tuijien, varjostus
- Aseta tukitolppia kasvin viereen 5 metrin välein niin, että niistä jää 20 cm pituutta kasvin ylitse.
- Sido tuentanaru tiukasti kaikkien tolppien päihin ensimmäisestä tolpasta viimeiseen niin, ettei naru kosketa kasvin latvaa. 
- Vedä varjostusverkko narun ja tolppien päälle. Tarkista, ettei verkko paina kasvia.
- Lopuksi varjostusverkko sidotaan kiinni alhaalta, kasvien välistä. Sidonnan voi tehdä tuentanarulla, mutta tervanauha on kasviston kannalta turvallisempi vaihtoehto.

Suojaus on syytä poistaa vasta, kun maa on sulanut. Suojauksen poistettua, on suositeltavaa kastella kasvi.
 

Tuote on heti noudettavissa varastosta ja sen saa myös kotiinkuljetettuna. Varjostusverkkoa ei tarvitse ostaa metrin palasina, vaan sitä saa meiltä myös koko aidan pituudelta.

Täältä löydät sopivat tuki ja sidonta tarvikkeet !

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Juuttisuojahuppu 100x200cm Valmispala
8,95

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Puutarhatarvikkeet, Varjostus/suoja kankaat, Rakennuskankaat, Varjostuskankaat, Tuijatarvikkeet