Liuskekivet

Liuskekivet

Liuskekivet ovat henkeäsalpaavan kauniita, sillä ne ovat peräisin luonnosta. Niiden ainutlaatuinen ulkonäkö tuo ympäristöön kuin ympäristöön omanlaistaan kauneutta ja persoonallisuutta. Jokainen kivi on uniikki luoden upean ilmeen pihapiiriisi. 

Liuskekivi on kestävää materiaalia. Se kestää hyvin sään vaihtelut ja kulutuksen säilyen hyvänä vuosikymmenestä toiseen. Kestävyytensä ansiosta liuskekivi sopii niin ulko- kuin sisätilojen pinnoitteisiin. 

Liuskekivi on monipuolinen ja helppohoitoinen materiaalia. Sitä voidaan käyttää useisiin erilaisiin projekteihin, kuten vaikkapa sisustuselementtien rakentamisessa terasseille, patioille ja tulisijoille. Se ei tarvitse puhdistuakseen ja säilyäkseen, kuin vettä ja mietoa pesuainetta tarvittaessa. 

Vihervimmassa me tarjoamme vain parasta laatua. Meillä on pitkäaikaista kokemusta ja asiantuntevaa henkilökuntaa, jotka mielellään auttavat pihakiviä koskevissa kysymyksissä. Voit myös tiedustella asiakaspalvelijoiltamme pihan sisustusvinkkejä. 

 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Oriveden tumma verhouskivi 1-3 cm

Oriveden liuskekivet ovat tummia, ja pinta on hyvin elävän näköinen. Liuskekivet ovat kestävää ja helppohoitoista materiaalia.

 

alkaen 55,80 / m²

Oriveden tumma pihakivi 3-6 cm

Oriveden liuskekivet ovat tummia, ja pinta on hyvin elävän näköinen.

alkaen 68,20 / m²

Oriveden tumma pihakivi XL 3-6 cm

alkaen 80,60 / m²

Oriveden ruska verhouskivi 1-3 cm

alkaen 45,40 / m²

Oriveden ruska pihakivi 3-6 cm

alkaen 54,65 / m²